Прессекретарят на президента на РусияСинът ми е набеден, че е отказал

...
Прессекретарят на президента на РусияСинът ми е набеден, че е отказал
Коментари Харесай

Песков: Синът ми е набеден

Прессекретарят на президента на Русия

Синът ми е наклеветен, че е отказал да бъде мобилизиран. Това разяснява Дмитрий Песков, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Припомняме, че във видеокадри от този телефонен диалог блогър звъни на сина на Песков и се показва за боен, набиращ мобилизирани резервисти за съветската атака в Украйна след публикуването на указа на съветския президент Владимир Путин.

" Днес Ви е изпратена повиквателна ", споделя блогърът Дмитрий Низовцев, който е водещ в канала в ЮТюб " Народна политика ", основан в поддръжка на съветския опозиционер Алексей Навални, който е в пандиза.

" На повиквателната има номер, на който да се обадите и на следващия ден в 10 ч. сутринта Вие би трябвало да се явите в център за резервисти ", споделя блогърът с корав звук, с цел да наподобява майтапът по-автентичен. 32-годишният Николай Песков за малко наподобява комплициран, преди да съобщи: " Очевидно е, че няма да дойда на следващия ден в 10 ч. сутринта ", намеквайки, че няма да се остави да бъде вербуван в армията. " Вие би трябвало да разбере, щом знаете, че съм господин Песков, че не е изцяло редно аз да съм там. Ще уредя този въпрос на друго равнище ", споделя още младият Песков. " Нямам никакъв проблем да пазя родината. Но би трябвало първо да схвана какво може да се направи, що се касае до мен ", прибавя той.

Това видео незабавно се завъртя в интернет и Дмитрий Песков бе приканен от публицистите да изясни реакцията на сина си. Той съобщи, че е в течение на случилото се, само че добави, че не е била оповестена цялата версия на този телефонен диалог със сина му.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР